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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoVOGTMANN, H.; WAGNER, R. Agricultura ecológica: teoria & prática. Porto Alegre: Mercado Aberto, 1987. 164 p.

Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Florestas; Embrapa Semiárido.

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2.Imagem marcado/desmarcadoROISTACHER; WAGNER, R. L. Climate effects on Mandarins and Valencias Citrograph, v.59, n.3, p.83-86, 1974.

Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba.

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3.Imagem marcado/desmarcadoPSAILA, G.; WAGNER, R. E-Commerce and Web Technologies: 9th International Conference, EC-Web 2008 Turin, Italy, September 3-4, 2008 Proceedings Springer eBooks. v.: digital Lecture Notes in Computer Science,5183

Biblioteca(s): Ebooks.

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4.Imagem marcado/desmarcadoWAGNER, R. E. Mey - what is it all about ? Better Crops, n. 72, p. 3-7, 1987/1988.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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5.Imagem marcado/desmarcadoWAGNER, R. P. Genetics and metabolism. New York: J. Wiley & Sons, 1955. 444p.

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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6.Imagem marcado/desmarcadoRADMAN, M.; WAGNER, R. The high fidelity of DNA duplication. Scientific American, v.259, n.2, p.40-46, Aug. 1988.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

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7.Imagem marcado/desmarcadoWAGNER, R. P. Genes and proteins. Stroudsburg: Dowden, Hutchinson & Ross, 1975. 395p Benchmark papers in genetics, 2

Biblioteca(s): Embrapa Algodão.

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8.Imagem marcado/desmarcadoWAGNER, R. P. (Ed.). Genes and proteins. Stroudsburg: Dowden, Hutchinson & Ross, 1975. 395 p. (Benchmark Papers in Genetics, 2).

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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9.Imagem marcado/desmarcadoWAGNER, R.; TRUEL, P. Nouvelles variétés de raisins de table et de raisins secs. Paris: O.I.V., 1988. 298 p.

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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10.Imagem marcado/desmarcadoWAGNER, R. E. Weight estimation and other procedures for measuring the botanical composition of pastures. In: INTERNATIONAL GRASSLAND CONGRESS, 6., 1952, State College, PA. Proceedings... State College, PA: Pennsylvania State College, 1952. v. 2. p. 1315-1321.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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11.Imagem marcado/desmarcadoWAGNER, R. E. Weight estimation and other procedures for measuring the botanical composition of pastures. In: INTERNATIONAL GRASSLAND CONGRESS, 6., 1952, Pennsilvania. Proceedings. Washington: [s.n.] 1953. v.2. p.1315-1321.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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12.Imagem marcado/desmarcadoRANGEL, H. D.; WAGNER, R. O regime pluvial na regiao fisiografica do Nordeste - Jacobina (Bahia) e o inverno de 1963. Boletim de Recursos Naturais, Recife, v.3, n.1/4, p.39-81, 1965.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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13.Imagem marcado/desmarcadoRANGEL, H. D.; WAGNER, R. O regime pluvial na região do Poligono das Secas no Estado de Minas Gerias e o inverno de 1963. Boletim de Recursos Naturais, Recife, v.3, n.1/4, p.85-107, 1965.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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14.Imagem marcado/desmarcadoFRAENKEL-CONRAT, H.; WAGNER, R. R. (ed.). Comprehensive virology. New York: Plenum Press, 1975. v. 4 347 p. Obra em 5 volumes, a biblioteca possui no acervo o v. 4.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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15.Imagem marcado/desmarcadoFRAENKEL-CONRAT, H.; WAGNER, R. R. Comprehensive virology. Methods used in the study of viruses. New York : Plenum Press, 1981. v.17 463p.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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16.Imagem marcado/desmarcadoBHOWMICK, S. S.; KÜNG, J.; WAGNER, R. Database and Expert Systems Applications: 19th International Conference, DEXA 2008, Turin, Italy, September 1-5, 2008. Proceedings Springer eBooks. v.: digital Lecture Notes in Computer Science,5181

Biblioteca(s): Ebooks.

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17.Imagem marcado/desmarcadoJAIN, M. K.; WAGNER, R. C. Introduction to biological membranes. New York : John Wiley & Sons, 1980. 382 p.

Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.

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18.Imagem marcado/desmarcadoROTHROCK, P. E.; WAGNER, R. H. Eleocharis acicularis (L.) R. & S.: The autecology of an acid tolerance sedge. Castanea, v.40, p.279-289, 1975.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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19.Imagem marcado/desmarcadoWAGNER, R. P.; MITCHELL, H. K. Genetics and metabolism. New York: J. Wiley, 1955 444 p.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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20.Imagem marcado/desmarcadoFRAENKEL- CONRAT, H.; WAGNER, R. R. ed. Regulation and genetics plant viruses. New York: Plenum Press, 1977 348p. (Comprehensive Virology, 11)

Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.

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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Suínos e Aves. Para informações adicionais entre em contato com cnpsa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Suínos e Aves.
Data corrente:  04/11/2019
Data da última atualização:  04/11/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  BOIAGO, M. M.; DILKIN, J. D.; KOLM, M. A.; BARRETA, M.; SOUZA, C. F.; BALDISSERA, M. D.; SANTOS, I. D. dos; WAGNER, R.; TAVERNARI, F. de C.; SILVA, M. L. B. da; ZAMPAR, A.; STIVANIN, T. E.; SILVA, A. S. da.
Afiliação:  MARCEL MANENTE BOIAGO, UDESC/Chapecó; JÉSSICA D. DILKIN, UDESC/Chapecó; MARINDIA A. KOLM, UDESC/Chapecó; MAURÍCIO BARRETA, UDESC/Chapecó; CARINE F. SOUZA, UFSM; MATHEUS D. BALDISSERA, UFSM; INGRID D. DOS SANTOS, UFSM; ROGER WAGNER, UFSM; FERNANDO DE CASTRO TAVERNARI, CNPSA; MARCIO LUIS BUSI DA SILVA; ALINE ZAMPAR, UDESC/Chapecó; TADIA E. STIVANIN; ALEKSANDRO SCHAEFER DA SILVA, UDESC/Chapecó.
Título:  Spirulina platensis in Japanese quail feeding alters fatty acid profiles and improves egg quality: benefits to consumers.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  Journal of Food Biochemistry, v. 43, n. 7, e12860, 2019.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: The aim of this study was to investigate whether microalgae in Japanese quail feed al‐ters performance, fatty acid profiles in the eggs and egg quality. One hundred quails were distributed in four groups and five replicates of five birds per experimental group. The treatments consisted of four levels of Spirulina platensis microalgae (0%, 5%, 10%, and 15%) in the diets. We evaluated the productive performance and chemical‐physical characteristics of eggs, the oxidant/antioxidant status in egg yolks, and the fatty acid profile in the diet and egg yolks. Microalgae in the diet did not influence egg production; however, it increased the yolk index as well as the color intensity of the yolk. Saturated and polyunsaturated fatty acid levels decreased in egg yolks, and monounsaturated fatty acid levels increased in the yolks. Lipid peroxidation levels were lower and total antioxidant capacity was higher in egg yolks of quails receiving microalgae in the diet. Practical applications: Microalgae in quail diets improves egg quality and provides benefits to consumer health, acting as an antioxidant and immune‐stimulant. Microalgae in quail diets had positive effects on egg quality. This is because it reduced levels of saturated fatty acids that are undesirable, and increased monounsaturated fatty acid levels that are beneficial to the health of consumers. Finally, antioxidants increased in egg yolks, consequently reducing lipid peroxidation.
Palavras-Chave:  Japanese quail; Qualidade do ovo.
Thesagro:  Codorna; Dieta; Microalga.
Thesaurus NAL:  Carotenoids; Coturnix japonica; Fatty acids; Food quality; Spirulina platensis; Yolk proteins.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Suínos e Aves (CNPSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPSA21678 - 1UPCAP - DD
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